Info før rejsen

Den stor dag imorgen :/


Hey bloggen

Håber i haft en god onsdag selv om vejret har været så tørt idag..

Så er der kun en dag tilbage til jeg tag ud på mit liv´s eventyr i Spanien,  I´m so Happy.

Jeg har været ude sig farvel til min familie idag og igår,  jeg fået sagt farvel til mine veninder som jeg fået igennem arbejdet. Jeg desværre stoppet fra mit arbejde, da det kun var et sommerjob. Men jeg sku fået nogle skønne veninder igennem det arbejde.

Nok om det. Min dag idag kommer til at stå med at pakke mit tøj og få hentet min medicin og købt de sidste ting så jeg klar til komme ned i varme. Så skal jeg selvfølgelig lige få sagt farvel til de sidste veninder, det har ikke været nemt at sige farvel til familie og veninder, jeg har sku grædt lidt, men det er jo på gensyn. Jeg følger at jeg meget godt styr på tingene, men er stadig lidt stress fordi det meget meget snart. Jeg skal stå i lufthavn sige farvel til min forældre, det bliver svært, men som sagt kommer det år til at flyve afsted.

img_0027 

Hvordan vil bloggen køre? 

Jeg tænker at en gang om ugen sætter mig ned, laver et indlæg for hvad jeg oplevet den uge. Så det bliver nok søndag kommer der et nyt indlæg ud tænker jeg, så jeg vil altid være aktiv på de andre sociale medier som snapchat facebook og instagram. Dem får i lige et link til i slutning af indlæg.

Håber at i ville følge med på bloggen, de sociale medier om min opleves. Jeg vildt nervøs for turen til Barcalona :/ (på den gode måde)

img_0180

 

Instagram= miss_mourhrib 

facebook= Hannah Mourhrib 

snapchat= Ukendtboss7 

 

 

 – Hannah Mourhrib 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Info før rejsen