Hvorfor jeg har lavet bloggen

Info før rejsen

Hey Bloggen.

Som i nok ved er der ikke så mange dage tilbage, til jeg siger farvel til min trykke hverdag og min elskede familie og mine elskede veninder.

Men før mit eventyr begynder skal de praktiske ting på plads, som fx papir arbejde, læs alle regler, lave en huskeliste osv..

Jeg er desværre ikke så god til alt det praktiske, jeg har hellere ikke engang pakke mine ting, i tænker sikkert der masser tid tilbage, men boom så er den dagen hvor jeg skal afsted, det ikke en ferie det er et helt år. Så halvdelen af mit tøj skal med derned..

Jeg vildt spændt fordi de første 3 dage skal jeg være med i noget Welcome camp i Barcalona, hvor jeg møder alle de andre udvekslingsstudenter fra andre land. Det er også delt op i 2 hold i Barcalona så dem fra Zaragoza og Navarra område skal bo sammen. Jeg skal nemlig bo hos værtsfamilie i Zaragoza, De har en pige og dreng på næsten samme alder som mig..

Jeg har skrevet lidt frem og tilbage med min værtsfamilie og de er virkelig søde, jeg har skrevet på engelsk de svaret på spansk, da de ikke så gode til engelsk, så det bliver nemmere at lære spansk håber jeg.

Men jeg skal alligvel på en kort sommerferie, selvom jeg været i dk hele sommerferien og jeg har bare været på arbejde hele tiden.

Jeg skal nemlig til London med min mor på en shoppe tur!! inden jeg rejser til Spanien.

Så hvis i ville følge med i min hverdag i Spanien og nu når jeg skal til London..

Så følg mig på snapchat: ukendtboss7 og instagram: miss_mourhrib

 

Hannah Mourhrib 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor jeg har lavet bloggen